01 194 27 7801 194 27 78

Puur genieten na een badkamerrenovatie

Hd Klusjesdienst - Badkamerrenovatie

Een nieuwe badkamer? Deze droom wordt op een klant- en budgetvriendelijke manier realiteit wanneer u op HD Klusjesdienst rekent. De firma uit Kortenaken vernieuwt uw badkamer van de afbraak tot en met de hoogwaardige afwerking. Bespreek met de zaakvoerder uw ideeën en u ziet een prachtig ontwerp ontstaan uitgewerkt met kwaliteitsvolle materialen.

Aan de slag

Om de badkamerrenovatie aan te vatten, wordt vanuit de beschikbare ruimte de technische kant bekeken en ontvangt u alle advies over de mogelijkheden. Samen met u worden de verschillende sanitaire opties zoals de inloopdouche, bad, kraanwerk en de meubels bekeken. Zelfs een energetische berekening van de radiatoren maken, is mogelijk.

Metselen tot spots installeren

Het werk van HP Klusjesdienst eindigt niet bij het sanitair. Uw badkamer wordt verder aangepakt met het vernieuwen of uitbreiden van de elektriciteit en het uitvoeren van tegel- en vloerwerken. Zelfs metselwerken en het bezetten van muren vertrouwt u toe aan de aannemer. De ruimte wordt helemaal afgewerkt met het plaatsen van plafonds, eventueel voorzien van ingebouwde spots.

Ontwerp tot realisatie

Vakmanschap van ontwerp tot realisatie, dat garandeert deze klusjesdienst u bij ieder project. Alle werken, de afbraak, loodgieterij, schrijnwerk, betegelings- en schilderwerken worden tot in de kleinste details afgewerkt. Maar twijfel niet om de Vlaams-Brabantse firma aan te spreken voor kleinere werken zoals het vervangen van uw bad of inloopdouche of om uw klassiek toilet om te vormen tot een hangtoilet.

Contact

Maak meteen een afspraak met HD Klusjesdienst voor een badkamerrenovatie. In Kortenaken en omstreken ontdekt u meteen het verschil in aanpak en afwerking. Doe zeker de nodige inspiratie op voor verbouwingen in het algemeen.