01 194 27 7801 194 27 78

Vakmanschap om laminaat en parket te leggen

Hd Klusjesdienst - Parket-&-Laminaat

Parket en laminaat zijn erg duurzame en onderhoudsvriendelijke vormen van vloerbekleding. Maar om er vele jaren van te genieten, doet u best een beroep op een ervaringsdeskundige voor de plaatsing. HD Klusjesdienst neemt dergelijke karweiwerken graag op zich. U hoeft enkel uw favoriete materialen en kleuren te kiezen zodat de bekleding vakkundig geplaatst kan worden.

Duurzaam resultaat

Laminaat of parket leggen kan in iedere ruimte van uw gebouw. Deze klusjesdienst uit Kortenaken kan het in één kamer komen plaatsen of het is mogelijk om de volledige woning af te werken met dergelijke vloerbedekking. De aannemer zorgt steeds voor een egale ondergrond zodat het materiaal op een goede manier wordt gelegd en bevestigd.

De warmte van parket

Parket is een natuurlijk product dat voornamelijk uit houten planken bestaat. Door deze samenstelling haalt u een warme en gezellige sfeer in huis. Het geeft uw interieur zonder twijfel een echte meerwaarde terwijl u er na de plaatsing zalig van kan genieten. Het materiaal kan uiteraard gecombineerd worden met vloerwerken, zoals tegels in de keuken en parket in de woonkamer.

Onderhoudsvriendelijk laminaat

Ook laminaat kan in de meeste ruimten van uw woning of appartement worden gelegd. Met het clicksysteem kan het vlot worden geplaatst. Toch vertrouwt u best op HD Klusjesdienst om het materiaal te leggen. Pas nadien zal u zorgeloos de voordelen ontdekken zoals het duurzame en het onderhoudsvriendelijke karakter. U heeft de keuze uit verschillende kleuren en motieven.

Contact

Laminaat of parket leggen in Kortenaken en ruime omgeving is een taak voor HD Klusjesdienst. Doe er snel een beroep op voor de opfrissing van een kamer tot de volledige verbouwing van uw huis.