01 194 27 7801 194 27 78

Plaatsen van Gyproc en isolatiewerken door één aannemer

Geef uw interieur een nieuwe uitstraling met het plaatsen van Gyproc. Vanuit Kortenaken komt HD Klusjesdienst dit voor u voorbereiden en uitwerken op werven in de provincies Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen. Het materiaal biedt mooie rechte muren en plafonds die eveneens door deze aannemer geschilderd kunnen worden. Vraag tevens naar de isolatiemogelijkheden.

Veelzijdigheid van Gyproc

Met Gyproc kan u vele kanten uit als het over de afwerking van uw interieur gaat. U kan bestaande muren en plafonds laten bekleden en afwerken, maar bijkomende wanden en tussenmuren laten voorzien is ook een veelgebruikte optie. De klusjesdienst regelt na de plaatsing een verfijnde afwerking zodat na deze werken de schilder- en/of behangwerken kunnen aanvatten.

Gedetailleerde afwerking

Gyproc is makkelijk te verzagen. Hierdoor wordt het handig om ruimte voor onder andere inbouwspots, stopcontacten en lichtschakelaren te voorzien. Met deze troeven is Gyproc het ideale materiaal voor nauwkeurige afwerkingsmogelijkheden aan bijvoorbeeld ramen, deuren en vensters. Ook een volledige zolderrenovatie kan er mee worden uitgevoerd.

Isolatiewerken

HD Klusjesdienst levert duurzame en energievriendelijke werken af. Dit wordt onder meer verwezenlijkt door het plaatsen van isolatie waar het kan. Bij het plaatsen van Gyproc kunnen muren en plafonds meteen worden voorzien van voldoende isolatie. Informeer zeker ook naar de opties om uw dak te isoleren wanneer dit nog niet het geval zou zijn.

Contact

Neem contact op met HD Klusjesdienst uit Kortenaken voor Gyproc- en isolatiewerken. Na deze karweiwerken treft u een woning die klaar is voor de toekomst. Laat de zaakvoerder een vrijblijvende offerte opmaken.