01 194 27 7801 194 27 78

Verzorgde tuinen met efficiƫnt tuinonderhoud

Hd Klusjesdienst - Buitenwerken

HD Klusjesdienst ontfermt zich niet alleen over de afwerking van uw interieur. Ook uw tuin verdient alle aandacht. Daarom is de firma uit Kortenaken in te schakelen voor het uitvoeren van een doorgedreven tuinonderhoud. Voor de inrichting van uw tuin kan deze aannemer eveneens verschillende constructies voor u uitwerken.

Terrassen en afsluitingen

Zet uw tuin helemaal naar uw hand zodat u er bij mooi weer meteen in kan gaan relaxen. In de eerste plaats heeft u dan nood aan een gezellige zithoek of terras. Met verfijnde vloerwerken legt de veelzijdige klusjesdienst de terrassen in allerlei vormen en grootten. Om u van de nodige privacy te verzekeren, bestelt u zonder aarzelen ook de plaatsing van passende afsluitingen.

Tuinhuizen en carports

Uw tuin wordt helemaal multifunctioneel dankzij de plaatsing van een tuinhuis. HD Klusjesdienst plaatst deze op maat van uw noden en in het materiaal dat u verkiest. Op die manier maakt u gebruik van een ordelijke bergruimte in de tuin. Met het plaatsen van carports geeft u uw wagen eveneens een veilig en droog onderkomen.

Tuinen onderhouden

Karweiwerken binnen of buiten maken geen verschil voor HD Klusjesdienst. In navolging van een afgewerkt interieur neemt de zaak ook het tuinonderhoud op zich. Gras maaien, hagen en bomen snoeien of zieke takken verwijderen, het draagt allemaal bij tot een verzorgde tuin. Kies voor een periodiek of eenmalig onderhoud zoals u het beste uitkomt.

Contact

Ervaar enkel het mooiste van uw tuin door HD Klusjesdienst te vragen voor het tuinonderhoud. Vanuit Kortenaken komt de zaakvoerder naar u toe om alle troeven van uw groene oase uit te spelen.