01 194 27 7801 194 27 78

Expert in vloerwerken

Hd Klusjesdienst - Vloerwerken

Vloeren geven uw woning nog altijd een stijlvolle meerwaarde en uitstraling. Het aanbod aan tegels is dan ook heel erg uitgebreid waardoor u voor iedere smaak en voor ieder type van woning de juiste materialen zal vinden. De plaatsing van de vloeren en muurtegels laat u dan weer over aan HD Klusjesdienst. De firma voorziet u van professionele vloerwerken vanuit Kortenaken.

Alle vloerwerken

Tot de uitgebreide karweiwerken van de zaak behoort uiteraard het leggen van vloeren en het uitvoeren van betegelingswerken. U bent aan het juiste adres voor het leggen van vloeren in uw nieuwbouw of tijdens verbouwingen. Verder is het mogelijk om één kamer tot een volledige woning te laten vloeren. Zelf heeft u de keuze uit alle types en vormen van tegels.

Professionele vloerder

De vloerder van HD Klusjesdienst staat garant voor een geslaagd eindresultaat met een hoge afwerkingsgraad. Met nauwkeurige chapewerken wordt de ondergrond egaal in orde gebracht zodat de tegels op een stevige basis terecht komen. Na de plaatsing vormt het invoegen van uw nieuwe vloeren het orgelpunt van deze werken.

Terrassen en parket

De klusjesdienst uit Vlaams-Brabant is van vele markten thuis, daarom is het eveneens de geschikte partner om parket te leggen of om uw terras in te richten. Vraag gerust het nodige advies in de materiaalkeuze en u wordt vanaf het eerste gesprek tot de laatste afwerking geholpen. Met ieder materiaal zal u snel over een toegankelijke vloer beschikken.

Contact

Zoek niet verder voor vloerwerken in Kortenaken en omstreken. HD Klusjesdienst legt de vloeren, voor zowel binnen als buiten, die u gekozen heeft.